De Tuinen van Ursem fase 1B

Koggenland - Ursem
Actueel aanbod

€ 199.000,- tot € 202.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 68m2
Kaveloppervlak
83 - 143m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Landelijk, rustiek en kindvriendelijk zo kan je dorps wonen het beste typeren. Het nieuwe bouwplan ‘De Tuinen van Ursem’ past uitstekend in dit idyllische plaatje. Met veel groen, waterrijk en een groot aantal woningtypes krijgt hier een dorps en plezierige woonambiance gestalte. Het plan is gesitueerd aan de noordoostelijke groenrand van het dorp Ursem. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en in aanbouw.

Fase 1b van De Tuinen van Ursem bestaat uit acht starterswoningen. De smartwoning is het nieuwe, betaalbare woningconcept van Timpaan. Een kwalitatief hoogwaardige woning met uitstraling. De rug-aan-rug-woning is maar liefst 6 meter breed en heeft een grote glazen gevel. Doordat de woonkamer naar de gevel gericht is, kun je continue genieten van het hemelsbrede uitzicht. De hoekwoningen hebben een grotere tuin. De tuinen van bouwnummer 1 en 2 liggen aan het water en hebben de mogelijkheid voor een extra raam of openslaande deuren.

De plattegrond van de smartwoning is zo efficiënt mogelijk gemaakt. De open keuken geeft veel ruimte en onder de trap is voldoende bergruimte aanwezig (welke eventueel af te sluiten is d.m.v. een trapkast). Dat noemen wij nou: smart ingericht!
De verdieping heeft veel mogelijkheden. Standaard heeft de smartwoning een ruimte slaapkamer, maar hier kan een extra kamer gemaakt worden die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als walkin-closet. In de badkamer kan een extra toilet en/of wastafel toegevoegd worden. Wil je je wasmachine uit het zicht en meer bergruimte? Hiervoor kan in de hal een muur worden geplaatst waardoor een wasruimte gecreëerd wordt.
De smartwoningen worden ca. 67 m2 groot.

De smartwoningen hebben allemaal een EPC van 0. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De smartwoning is dus goed voorbereid op de toekomst!

De ligging van fase 1B is langs de nieuwe weg De Tuinderij. Aan de andere zijde van De Tuinderij is fase 1A gesitueerd. In het plan wordt door de gemeente, in samenspraak met de bewoners, het openbaar gebied ontwikkeld.

*De weergegeven afbeelding betreft een concept afbeelding van de Smartwoningen, de Smartwoning in Ursem wordt niet exact hetzelfde. Er kunnen aan deze afbeelding geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuinen van Ursem fase 1B
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 199.000,- tot € 202.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden