De Tuinen van Ursem fase 1B

Koggenland - Ursem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 67m2
Kaveloppervlak
87 - 120m2
Aantal kamers
1

Over dit project

Landelijk, rustiek en kindvriendelijk zo kan je dorps wonen het beste typeren. Het nieuwe bouwplan ‘De Tuinen van Ursem’ past uitstekend in dit idyllische plaatje. Met veel groen, waterrijk en een groot aantal woningtypes krijgt hier een dorps en plezierige woonambiance gestalte.
Het plan is gesitueerd aan de noordoostelijke groenrand van het dorp Ursem. In oktober 2018 zijn de 24 woningen van fase 1A in verkoop gegaan, in het 2e kwartaal van 2019 zal fase 1B in verkoop gaan.

De vervolgfase in De Tuinen van Ursem bestaat uit acht starterswoningen. De starterswoningen zijn woningen uit het concept de smartwoning van Timpaan. Het concept de smartwoning is bedacht om kwalitatief hoogstaand wonen mogelijk te maken en bereikbaar te houden voor iedereen.

Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan.
De smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte, toilet en de woonkamer met open keuken. Op de verdieping is er naast ruimte voor de wasmachine en droger een badkamer en grote slaapkamer. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je vanuit beide verdiepingen een prachtig breed uitzicht hebt.
De smartwoningen worden ca. 67 m2 groot.

De smartwoningen hebben allemaal een EPC van 0. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 0. De smartwoning is dus goed voorbereid op de toekomst!

Planning
Momenteel wordt er, samen met de aannemer Vastbouw, hard gewerkt aan het gereed maken van de stukken voor de vergunningsaanvraag.
De verwachting is dat de acht woningen in het 2e kwartaal van dit jaar in verkoop gaan.

De ligging van fase 1B is langs de nieuwe weg De Tuinderij. Aan de andere zijde van De Tuinderij is fase 1A gesitueerd. In het plan wordt door de gemeente, in samenspraak met de bewoners, het openbaar gebied ontwikkeld.

Interesse?
Heeft u interesse in een woning in De Tuinen van Ursem? Bekijk de website https://www.detuinenvanursem.nl/ voor meer informatie en geef u op voor de nieuwsbrief.

*De weergegeven afbeelding betreft een concept afbeelding van de Smartwoningen, de Smartwoning in Ursem wordt niet exact hetzelfde. Er kunnen aan deze afbeelding geen rechten ontleend worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuinen van Ursem fase 1B
Koopwoningen
8
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden