De Tuinen van Ursem

Koggenland - Ursem
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouw in de Tuinen van Ursem

Duurzaam wonen in een groene omgeving
Het plan is gesitueerd aan de noordoostelijke groenrand van het dorp Ursem. In oktober 2018 zijn de 24 woningen van fase 1A in verkoop gegaan, in het 2e kwartaal van 2019 zal fase 1B in verkoop gaan. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De vervolgfase in De Tuinen van Ursem bestaat uit acht starterswoningen. De starterswoningen zijn woningen uit het concept de Smartwoning van Timpaan. Het concept de Smartwoning is bedacht om kwalitatief hoogstaand wonen mogelijk te maken en bereikbaar te houden voor iedereen.

Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte, toilet en de woonkamer met open keuken. Op de verdieping is er, naast ruimte voor de wasmachine en droger, een badkamer en grote slaapkamer. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je vanuit beide verdiepingen een prachtig breed uitzicht hebt. De Smartwoningen worden ca. 67 m2 groot.

De Smartwoningen hebben allemaal een EPC van 0. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 nul. De Smartwoning is dus goed voorbereid op de toekomst!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuinen van Ursem
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden