Pioenhof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Koggenland - Hensbroek
Actueel aanbod

€ 264.500,- tot € 725.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 189m2
Kaveloppervlak
122 - 719m2

Over dit project

De verkoop van Pioenhof is gestart op 8 maart. Je kunt nu alle verkoopstukken inzien en je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur via de website www.pioenhof.nl

In Hensbroek in de gemeente Koggenland wordt de komende jaren een woonwijk met 46 woningen ontwikkeld door Timpaan in samenspraak met de gemeente en met de omgeving. De locatie ligt naast de Roodeswerf en het sportcomplex van Apollo ’68.

Na vele jaren wordt er eindelijk weer gebouwd in Hensbroek. We voorzien in alle woningbehoeftes door ons diverse aanbod van woningen. Timpaan ontwikkelt er een bijzonder divers project met 46 nieuwbouwwoningen: Smartwoningen, sociale huurwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen (met de bad- en slaapkamer op de begane grond) , twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en een aantal vrije kavels.

Bij de toewijzing van de woningen krijgen inwoners van Hensbroek voorrang. Mochten er niet genoeg kandidaat-kopers zijn uit Hensbroek zelf, hebben inschrijvers die in de rest van de gemeente Koggeland wonen voorrang. Mochten dat ook niet genoeg geschikte kandidaten zijn, worden de woningen toegewezen aan inschrijvers buiten de gemeente Koggeland. Meer informatie over de toewijzingseisen wordt bij de start van de verkoop bekendgemaakt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pioenhof
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
1 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 264.500,- tot € 725.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden