Pioenhof

Koggenland - Hensbroek
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Hensbroek in de gemeente Koggenland wordt de komende jaren een woonwijk met 46 woningen ontwikkeld door Timpaan in samenspraak met de gemeente en met de omgeving. De locatie ligt naast de Roodeswerf en het sportcomplex van Apollo ’68.

Na vele jaren wordt er eindelijk weer gebouwd in Hensbroek. We voorzien in alle woningbehoeftes door ons diverse aanbod van woningen. We ontwikkelen betaalbare Timpaan Smartwoningen, sociale huur- en/of koopwoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen / kavels en levensloopgeschikte woningen met de bad- en slaapkamer op de begane grond.

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd. Behalve dat het duurzame woningen worden, wordt er ook veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze ontwikkeling en we houden je op de hoogte middels de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pioenhof
Koopwoningen
46
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden