Wandgrimeurs

Pioenhof

Koggenland - Hensbroek
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Hensbroek in de gemeente Koggenland wordt de komende jaren een woonwijk met 46 woningen ontwikkeld door Timpaan in samenspraak met de gemeente en met de omgeving. De locatie ligt naast de Roodeswerf en het sportcomplex van Apollo ’68.

Na vele jaren wordt er eindelijk weer gebouwd in Hensbroek. We voorzien in alle woningbehoeftes door ons diverse aanbod van woningen. Timpaan ontwikkelt er een bijzonder divers project met 46 nieuwbouwwoningen: Smartwoningen, sociale huurwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen (met de bad- en slaapkamer op de begane grond) , twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en een aantal vrije kavels.

Geïnteresseerd om te verhuizen naar Pioenhof? Dan hoef je niet heel lang meer te wachten. In ieder geval niet tot het moment dat je definitief een keuze kunt maken. De planning is dat begin 2023 het project in verkoop gaat. De bouw start dan naar verwachting medio 2023 en medio 2024 verwelkomt Pioenhof haar eerste bewoners. Is dit ook jouw toekomstige plek?

Bij de toewijzing van de woningen krijgen inwoners van Hensbroek voorrang. Mochten er niet genoeg kandidaat-kopers zijn uit Hensbroek zelf, hebben inschrijvers die in de rest van de gemeente Koggeland wonen voorrang. Mochten dat ook niet genoeg geschikte kandidaten zijn, worden de woningen toegewezen aan inschrijvers buiten de gemeente Koggeland. Meer informatie over de toewijzingseisen wordt bij de start van de verkoop bekendgemaakt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor deze ontwikkeling en we houden je op de hoogte middels de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pioenhof
Start verkoop
2023 (1e kwartaal)
Start verhuur
2023 (1e kwartaal)
Koopwoningen
46
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden