Smartwoningen Pioenhof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Koggenland - Koggenland
Actueel aanbod

€ 270.000,- tot € 270.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 68m2
Kaveloppervlak
66 - 68m2

Over dit project

Op zoek naar een eerste betaalbare woning helemaal voor jezelf? Aan de Julianaweg in Hensbroek komen in nieuwbouwproject Pioenhof 10 Smartwoningen. Ideaal voor starters om een betaalbare start op de woningmarkt te maken. Pioenhof is een nieuwbouwwijk met plek voor in totaal 46 nieuwbouwwoningen. Een divers aanbod van (half)vrijstaande woningen, rijwoningen én Smartwoningen.

Je eigen betaalbare grondgebonden woning. Ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens en voor jong én oud. Aan de voorkant bestaan de woningen uit een grote gevel van drielaags glas. Deze glazen gevel loopt door tot boven en over de gehele breedte van de woning. Dit zorgt voor veel lichtinval. Daarbij zijn de maatvoering en verhoudingen gerelateerd aan de ‘Gulden Snede’, wat een evenwichtig beeld geeft.

De woningen zijn duurzaam, maken geen gebruik van gas en hebben zonnepanelen op het dak. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming- en koeling zorgen voor een aangenaam wooncomfort. Parkeren kan in speciale parkeerkoffers uit het zicht, op het eigen terrein of in de woonstraat. Een deelauto-concept waarbij je samen met buren auto’s deelt is onderdeel van het project.

De inrichting en bouw van de Smartwoningen, levensloopbestendige Smartwoningen en hospice creëert een gemeenschappelijk (binnen)gebied. Hierdoor ontstaat een gezamenlijk stukje grond met veel plek voor groen waar bewoners elkaar ontmoeten. Van elkaar kort groeten tot een gezellige buurtborrel op een mooie zomerse avond.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Smartwoningen Pioenhof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 10 beschikbaar
Prijs
€ 270.000,- tot € 270.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden