Buitenplaats Koggenland

Koggenland - De Goorn
Actueel aanbod

€ 192.500,- tot € 449.500,-

Over dit project

Groen, veelzijdig, verrassend!

Aan de rand van De Goorn verschijnt nieuwbouwplan Buitenplaats. Deze wijk, die in totaal circa 300 woningen gaat tellen, wordt ruim opgezet met unieke zichtlijnen tussen park en omliggende landerijen.

Met aan twee zijden weilanden en aan twee zijden open vaarwater doet Buitenplaats haar naam volledig eer aan. Wandelen, fietsen, varen: u kunt het hier allemaal. Ook in het centraal gelegen park, waar gras, water en bomen recreatieruimte bieden aan jong en oud.

Speels wijkontwerp Waar in Buitenplaats u zich ook bevindt, het zicht verrast overal. Daar zorgt de ruime en speelse wijkstructuur voor. Niets rechttoe rechtaan, maar speelse knikjes en zijstraten. En vanuit het park kijkt u door diverse straten rechtstreeks het buitengebied in!

Gevarieerd woningaanbod Om de wijk komt een nieuwe doorgaande weg tussen De Leet en de Burg. Een fraaie omlijsting met hoge bomen, die tevens gaat zorgen voor uitstekende ontsluiting. Rijdt u Buitenplaats in, dan valt direct de diversiteit aan woningen op. Zowel qua typen (van beneden-/bovenwoningen tot tweekappers) als qua architectuur. Zelfs aan elkaar grenzende rijwoningen hebben verschillende gevels, kleuren en details.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Koggenland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40 (waarvan 20 beschikbaar)
Prijs
€ 192.500,- tot € 449.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden