Het Veer

Koggenland - Avenhorn
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in Avenhorn: nieuwbouw op een prachtige locatie.
Het Veer – Avenhorn
Het Veer is een nieuwbouwproject dat wordt ontwikkeld op de voormalige schoollocaties van ‘De Ieveling’ en ‘De Overhaal’.

Het project omvat tien koopappartementen en vier twee-onder- een kapwoningen. Eén plan waar we verschillende doelgroepen met elkaar verbinden. Bij het ontwikkelen van de koopwoningen is uw mening en input van groot belang. Door het invullen van het aanmeldformulier blijft u op de hoogte van de plannen op de locatie en kunt u een bijdrage leveren aan de invulling van de toekomstige koopwoningen. Wij nodigen u uit om uw woonwensen met ons te delen via de enquête, zodat we deze locatie tot een prachtige plek kunnen maken waar u zich thuis zult voelen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.hetveer-avenhorn.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Veer
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden