De Tuinen II

Koggenland - Ursem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Tuinen deel 2 is een nieuwbouwproject dat wordt ontwikkeld in Ursem. Het project omvat 51 koopwoningen, verdeeld over rijwoningen, rug-aan-rug-woningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. Eén plan waar we verschillende doelgroepen met elkaar verbinden.

Het plangebied De Tuinen deel 2 is gelegen in Ursem. De ligging biedt tal van voordelen. Op loop- en fietsafstand vindt u, restaurants en cafés, evenals openbare voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten. Ursem zelf is een prachtige plek om te wonen. Ook is het gunstig gelegen ten opzichte van steden als Alkmaar, Heerhugowaard en Amsterdam. Kortom, een ideale combinatie van comfortabel wonen en gemakkelijke toegang tot alles wat de omgeving te bieden heeft.

Bij De Tuinen deel 2 staat duurzaamheid hoog in het vaandel om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. De woningen worden onder andere voorzien van PV-panelen, die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze panelen worden op de daken geplaatst en leveren een groot deel van de energiebehoefte van de gebouwen. Ook wordt er gebruik gemaakt van efficiënte installaties en goede isolatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuinen II
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Koggenland.

Aanmelden